duminică, 30 mai 2010

Tecuci 2010

Prima incercare de a participa cu lupisorii nostri din CL Crinii Pascani la un Camp consideram ca a fost o reusita. Vineri 28 mai am pornit intr-o adevarata aventura plecand cu 10 lupisori din Pascani si noi, doi lideri- pe o adevarata furtuna, cu inima cat un purice, spre Tecuci- cam 4 ore de mers cu trenul si 1 ora intre statii. Am plecat la ora 16 din Pascani si am ajuns la ora 21 in Tecuci, unde ne-au asteptat la gara cercetasi exploratori din CL Tecuci. Am mers direct pe Insula Cercetasului unde Festivitatea de deschidere a Campului era in plina desfasurare - ne-am aliniat si noi cu cele 2 patrule ca adevarati cercetasi ce eram si ne-am asteptat randul sa ne facem prezentarea. Nu prea stiam noi ce aveam de facut dar, organizatorul acestui camp Viorica Sava a fost alaturi de noi si totul a decurs OK. A sosit timpul si pentru cazare imediat ce s-au prezentat toate centrele locale, iar noi fiind cu lupisori si pentru prima data intr-un camp am solicitat sa stam la un camin, iar organizatorii au facut tot posibilul si le multumim inca odata pentru acest lucru pe acesta cale atat lor cat si conducerii Liceului Agricol Tecuci unde am fost cazati.
Sambata pe o vreme absolut superba am mers cam la 30 Km de Tecuci- In Padurea Buciumeni unde lupisorii au facut patrule noi cu alti lupisori din tara si vreau sa va spun ca au format 7 patrule a cate 8 lupisori fiecare- si au pornit in aventura cunoasterii urmarind firul unei povesti in care trebuiau sa salveze o printesa, apoi au colorat/ desenat/ pictat/ si nu in ultimul rand s-au intrecut in activitati sportive si cum organizatorii au incercat sa parcurga toate ariile de dezvoltare la final ne-am aliniat cu totii lupisori si lideri si am parcurs un traseu de aproximativ 2 Km pentru a ajunge la Manastirea Buciumeni loc de liniste si de reculegere pentru toata lumea.
Dupa atatea activitati seara am incheiat-o cu un adevarat foc de tabara.
Duminica dimineata surpriza mare- Festivitatea de Premiere unde 2 lupisori de la noi au luat locul I ii si unul locul al II lea- apoi am facut un adevarat mars prin orasul Tecuci de la Insula Cercetasului la Statuia Cercetasului ( impresionant cateva sute de cercetasi in acelasi gand si cu aceleasi cuvinte pe buze).
Ce sa va spun, cu acest prilej Primaria orasului Tecuci a refacut cele 4 placi de pe soclul statuiisi i s-a facut inaugurarea. S-au depus coroane si din partea Cercetasilor si a Primariei dar lucrul cel mai frumos a fost acela de a depune Promisiunea intr-un cadru atat de festiv- si pentru ca noi am mers cu lupisori ce aveau depusa promisiunea numai unul nu avea- a depus si din partea CL Pascani un lupisor promisiunea. La final fiecare Centru Local a trecut si a salutat specific prin fata statuii si a stafului.
Nu am plecat din Tecuci fara sa trecem prin Parcul orasului. Este cu adevarat mirific.
Un sfarsit de saptamana petrecut la Tecuci pe care nu o sa il uitam- atat noi liderii cat si lupisorii nostri asa de usor. O felicit pe Viorica Sava pentru tot ceea ce a facut si face.
BRAVO! BRAVO! BRAVO!
Genoveva si Lucia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.