duminică, 28 octombrie 2012

Lupisorii parasesc haiticul

A inceput un nou an cercetasesc si, daca la scoala treci in anul urmator, la cercetasi o parte din ei incep o noua etapa la inceputul fiecarui an.
Vorbesc desigur de trecerile de la lupisori la temerari si de la temerari la exploratori, treceri asteptate cu emotie de cei implicati pentru ca nici o trecere nu seamana cu cealalta!
Asa s-a intimplat si anul acesta! Desi stiau ca se va intimpla, nu stiau cand si cum va fi.
Datorita amenintarii cu o prognoza meteo defavorabila am ales”jungla” orasului.
Si lupisorii nostri au pornit cu totii sa gaseasca un copac ce ne ajuta sa bem ceai toamna,au deslusit tilcul dintr-o povestioara, au aflat ce inseamna”edificiu”si cate geamuri are cel mai important edificiu din oras, si-au dovedit abilitatea intr-un joculet nou la care s-au descurcat cu brio, si-au vizitat prietenii lor copacii ce le-au dat in dar frunze colorate si crengute, si-au incercat rezistenta la trasul funiei si nu in ultimul rand au trebuit sa se ghideze unii pe altii sa treaca “terenul minat” ce-i despartea de colegii lor temerari. Si, cand au desfacut biletelele ce contineau cate o litera, au aflat cuvantul magic pe care unii dintre ei deja il intuiau:TEMERAR!!!
Dar n-a fost suficient! Pentru a ajunge in campia temerarilor au iesit din jungla pe o mica tiroliana,pe care unii o faceau pentru prima oara, invingandu-si frica! Altfel, nu puteau intra in randurile temerarilor!
A urmat promisiunea si primirea mult rivnitelor esarfe verzi!
Si bucuria succesului! Iar noi, liderii lor de lupisori ne-am bucurat alaturi de ei dar am avut si o stringere de inima ca ne-au parasit lupisorii…

Viata merge insa inainte si haiticul e deja populat cu aspiranti la titlul de lupisor.
Iar noi suntem alaturi de ei, GATA ORICAND!
Ale voastre, Geno, Luci, Manuela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.