duminică, 15 noiembrie 2009

Introducerea in cadrul simbolic
Temerari

Si a venit vremea ca temerarii sa faca un prim pas pe insula lor.
Corabia (a se citi autobuzul :) i-a dus pana in apropierea insulei.
Spiritele bune ale insulei i-au luat in primire si i-au condus in ciuda tuturor obstacolelor pana langa ea.
Trecand Puntea Suspinelor, singura cale de acces pe insula, au vazut ce mult conteaza sa faci parte dintr-un grup, sa ai pe cineva aproape care sa te ajute la greu.
Asta in ciuda lui Mumu.
Cum?! N-ati auzit de Mumu, Mumul Padurii, care a incercat tot felul de tertipuri ca sa va dea jos in apele reci care frematau sub voi? Va promit ca o sa mai auziti de el!! :)
Cand s-au revazut cu totii la liman, a urmat un aplauz (cercetasesc desigur) semn de bun venit si in acelasi timp al increderii in fortele proprii.
A urmat povestea insulei iar ca semn al recunoasterii, au primit carnetul de Temerar.
Si desigur, ca in orice activitate cercetaseasca, nu putea lipsi momentul spiritual, prilej de a afla despre comoara prieteniei.

Acesta a fost doar un prim pas. Insula este mare si cu multe ascunzisuri. Desigur si cu multe obstacole. Depinde de voi daca veti dori si veti reusi s-o explorati, sa-i aflati tainele, daca veti reusi sa o cunoasteti si sa va cunoasteti pe voi in urma acestor incercari si provocari prin care veti trece.


Pregatiri.





Multumim Explo si lupisorului Andrei pentru ajutorul dat.

Insula ne asteapta.







































Un comentariu:

  1. Felicitari organizatorilor ...din pacate nu am reusit sa fiu prezent la activitatea de sambata[14 noiembrie 2009] ,dar am vazut si mi-au si povestit alti cercetasi care au fost prezenti ca a fost o experienta la care nu cred ca se pot gasi cuvinte care sa exprime momentele petrecute...chiar imi pare rau ca nu am fost ,dar cu siguranta o sa particip la urmatoarele activitati .

    Temerar Radu

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.